senolarras Ecenurbalta Hesabınız da normal olmayan hareketler yüzünden incelemeye alınmış hesabınız. Bu ekran 24 saat içerisinde geçmezse Sordumya’da itiraz formları var doldurabilirsin.
Ecenurbalta senolarras muhtemelen bi fan sayfasıyla kavga etmiştik benden fazla takipçisi vardı onun şikayeti üzerine kapandı hesabım
Ecenurbalta senolarras [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] Hepinize teşekkür ederim dün kapanan hesabımı yöntemleriniz ile bugün açmış bulunmaktayım hakkınızı helal edin 🥰
senolarras Ecenurbalta Forum sayfamızda bu hatayı almanın ardından yapabileceklerinin listesi var bakarsan durumu daha iyi kavrayabilirsin.
senolarras Ecenurbalta Açılan hesaplar da oldu açılmayanlar da oldu. Yarın bir değişiklik olmazsa buradan yardımcı olmaya çalışırız.
berkecebi Ecenurbalta Eğer 24 saatlik inceleme olumsuz olurda veya geri dönüş sağlanmaz bu ekranda kalırsanız form doldurmanız gerekecek. Postegro kullandıysanız hesabınızın açılması biraz zor.
BLCFSCN senolarras bir haftadır aynı sorunu yaşıyorum ilk olduğunda Facebook’tan “Instagram hesabına erişmek için tıkla” denilen mesajlar geliyordu ve linke tıklayınca instagrama girip bir hata oluştu diyordu
Ecenurbalta berkecebi sabah instagrama girdiğimde 24 saat sonra giyebileceğim yazısı çıktı daha sonra mail geldi bu şekildr
BLCFSCN berkecebi bende de aynı problem oldu bir hafta geçti hala aynı ekran geliyor, ben farklı hesaptan ama aynı numara üzerine açık olan hesapla postegro’ya girmiştim
cihankorkmaz BLCFSCN O zaman sen uygulamadan giriş yapmaya çalıştığın için geliyor. E-Posta adresine form doldurunca bilgi gelmeli aslında.
BLCFSCN cihankorkmaz form doldurabilecek bişey çıkmadı karşıma hâlâ 24 saat içinde bilgilendireceksiniz diyor e-maile baktım hiçbir yeni mesaj yok