Mehmetkarazor4222222 Önceden benim hesabımı kapattıran kişinin twitter hesabını kapattırmak istiyorum. Nasıl kapattırabilirim bilenler rica ediyorum bana yazar mı lütfen rica ediyorum bilen varsa bu konuda bana yardımcı olsun rica ediyorum
cihankorkmaz Mehmetkarazor4222222 neden kapattırmak istiyorsun? Eğer bir şeyi ihlal ettiğini düşünüyorsan [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] şikayet edebilirsin.
SoruCevapBOT Mehmetkarazor4222222 Lütfen tek tek cevaplar vermek yerine [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] etiketleri ile herkes için bir yanıt girin. Bu şekilde yanıt kirliliği olmaz! Ben otomatik bir mesaj botuyum. Cevaplamana gerek yok. Benim hakkımda bilgiye ihtiyacın varsa Destek ile iletişime geçebilirsin.
Mehmetkarazor4222222 Link atsam şikayet etseniz yada kısa yoldan kapattıramaz mıyız berkecebi çetesiz halletmek istiyorum nasıl yapabilirim sence [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] birtek senle olmaz ki yani hesap kapanmaz nasıl kapattırabilirim ki [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] o benim hesabımı kapattırdı o yüzden istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz bana nasıl kapattırabilirim
cihankorkmaz gönderdiğim bağlantıdan bir şekilde şikayet et. O da seni bu şekilde büyük ihtimalle şikayet etmiştir.