senolarras
Merhaba ben de aynı bildirimle bu sabah karşılaştım daha dün instagram kullanıcı adıma benzer bir kullanıcı adına sahip 80 takipçisi olan bir hesap benim profil fotoğrafımı ve biyografimi birebir kopyalamıştı. Hesabı şikayet ettim fakat bu profilde bir sıkıntı göremiyoruz tarzında bir geri dönüş aldım instagramdan ertesi gün ise bir anda instagram hesabımdan atıldım ve “onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde hesabına erişebileceksin.” bildirimini gördüm.
Bu işlerden anlayan bazı arkadaşlarıma danıştığımda bana taklitten dolayı hesabımın incelemeye alındığını, form doldurmam gerektiğini söylediler fakat henüz hesabım incelemede bu formu şu an mı doldurmalıyım yoksa hesabımın incelenmesinin bitmesini mi beklemeliyim bilmiyorum. Form sayfasında “Lütfen bu formu sadece hesabınız Instagram Topluluk Kuralları’na aykırı olduğu için kapatıldıysa ve bunun bir yanlışlık sonucu olduğunu düşünüyorsanız gönderin.” diyor.
Yani beklemeli miyim bilmiyorum. Acaba hesabım ele mi geçirilmeye çalışıyor onu da bilmiyorum. Biraz uzun bir metin oldu özür dilerim fakat bana yardımcı olursanız çok sevinirim.