[Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] arkadaşlar bilgilerinizi [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] adresine gönderin. Sizler için form dolduracağım.
Eke aşağıdakileri ekleyin.
- E-Postanız
- Kullanıcı Adınız
- Hesapta kayıtlı doğum yıl,ay,gün
Yapacağım işlemler hesabınızın kesin açılmasını tetiklemeyecektir. Sadece form sırasını uygun bir şekilde dolduracağım. Yine size gelen e posta da ki talimatları siz uygulayacaksınız.
Kişisel bilgilerinizi bana sakın göndermeyin, sorumluluk alamam. Bana sadece herkese paylaşacağınız bilgilerinizi gönderin. Kullanıcı adı, e posta adresiniz ve doğum yılı form doldurmam için yeterlidir.
Taklitten kapanan hesaplarda T.C kimlik şartı olduğundan ve ben kimsenin T.C kimlik kartını görmek istemediğimden, sadece T.C kimlik şartı olmayan hesaplara form dolduracağım.
Bu e-postaya yukarıya yazdığın kullanıcı adına sahip kişiler bilgileri göndersin, diğer gelen postaları göz ardı edeceğim. Ücretli olarak yaptırmak için [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] ile iletişime geçebilirsiniz.