sedacivelek Instagram hesabım incelemeye alındı. Neden aldındığı konusunda hiç bir fikrim yok. Sizce hesabım geri açılır mı inceleneden sonra? Çünkü bayağı bi emeğim var hesapta. Burada ki adımları yaptım ve beklemedeyim.
ebrudemirtas burcu0011 Aliktg benimde aynı bu şekilde mailde gelmedi itiraz formu da gönderemiyorum instagram sen olduğunu onayla diye hata veriyor
burcu0011 senolarras ama gecen gun arama motosuna arkadasimin hesabindan adimi arattim ve profilim cok kisa bi sure gorundu tekrar gitti 😂 dalga geçiyorlar sanki
burcu0011 berkecebi ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten 🙏🏻😂 milyarların içinden benim mahsumcuk hesabımı buldular 😂😂 deli deli işler peşindeyim sanki
burcu0011 berkecebi bide bana gele gele türkçe mail geliyor 😂😂 almanca gelsin diye duaya başladım artık
sedacivelek Benim hesabım açıldı sanırım. İngilizce olarak yanlışlık olduğunu yazmışlar. Ama hesabıma hala erişemiyorum? [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
berkecebi sedacivelek muhtemelen bu aşamadan sonra hesabın açılacak. Amacım bu ekrana iteklemekti ki “Bunu yapanın sen olduğunu onayla” hatasını almadan asıl formu doldurabileyim.
burcu0011 sedacivelek büyük şansss 😂 bana ilk rumca geldi. Kıbrısta olduğum için sandım. Sonra vpn den almanya yaptım bir şeyleri ordan tekrar form doldurdum 😂 teknolojiyle tek ilişkisi instagram olan ben kendime şaşırıyorum 😂
Sedef burcu0011 sedacivelek [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] Olay bu sanırım 😃
sedacivelek burcu0011 kız bende anlamam öyle şeylerden burdan baktım tek tek yaptım birde okuya okuya anca 😃 Sedef 😃 😃 😃 kendimi çok şanslı hissediyorum keşke başka bir şey isteseymişim ALLAHIM’dan 😃