kaankaan2 senolarras İnstagram hesabım istatistikler için işletme hesabı ama kişisel fotoğraflarımı kullandığım tamamen kişisel hesap o yüzden 83 formunda İşletme hesabımı kısımnı evet seçmelimiyim ? acaba o yüzdenmi sonuç alamıyorum
busrab senolarras ikinci formda uyarı alıyorum. Neden olduğu hakkında bilgim yok. Kullanıcı adımı doğru giriyorum. Kimlik bulunamadı diyor. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor?
busrab senolarras hayır, numaram ve e postam ile kayıtlıyım. Mailden böyle bir dönüş aldım. Ama işime yaramıyor bu da… Hi, Thanks for contacting us. It looks like you’re having a problem logging in. To get help with login issues or learn about what you can do if you think that your account has been compromised, visit the Help Center: https://help.instagram.com/374546259294234?ref=cr Thanks
busrab senolarras daha önce 16 haziranda kod ile fotoğraf gönderdim hiçbir dönüş alamadım. Şuanda hesabıma internetten giriş yapmak istediğimde böyle bir kullanıcı bulunamadı uyarısı veriyor. Hala beklemedeyim malesef
senolarras busrab Hesabınız veri tabanından kalıcı olarak silinmiş olabilir. Burda ki adımları mı uygulamıştınız?
busrab senolarras şifremi unuttum dediğimde epostama şifre değiştirme maili geliyor, kapanmış olsaydı böyle bir şey olabilir miydi?
busrab senolarras evet daha önce aynı işlemleri yaptım, kimlik fotoğrafımı gönderdiğim form dahil tamamlamıştım. Bi dönüş alamadım.
busrab senolarras bu sekilde sifre degisikligi icin mail geliyor. Değiştiriyorum fakat hesap kapalı oldugu icin girmiyor.