Elifhalgr senolarras elifhalgr adlı kullanıcı hesabım aniden doğrulama istedi şu an instagram kullanıcı olarak görünüyor bilgilerini inceleyeceğiz ve 24 saatte hesaba erişebileceksin diyor hiçbir form dolduramıyorum şu anda bu özelliği kullanamazsın diyor yardımcı olur musunuz lütfen 15k takipçili herkese açık bir hesaptı
Elifhalgr senolarras elifhalgr adlı instagram hesabım aniden doğrulama istedi ve kapandı herhangi bir form dolduramıyorum ne yapmam lazım
cihankorkmaz Elifhalgr hocam beklemeniz gerekiyor. Diğer formları da doldurmayı deneyin. Not: Sürekli görsel yüklemeyin sisteme 1 tane yeterli.
Elifhalgr senolarras merhaba bir sosyal medya uzmanı hesabımı kurtarmak için tc kimliğimi elimde tuttuğum yüzümün göründüğü bir fotoğraf istedi bunu tanımadığım birisine atmak doğru mudur
sedenez Elifhalgr Bana kalırsa forumdaki Instagram hesabı ile ilgili diğer başlıkları da gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız problemin üzerinden henüz bir gün geçmiş, birkaç gün içerisinde hesabınıza tekrar erişebilme şansınız var.
senolarras Elifhalgr sizden farklı olarak ne yapıyorlarmış. [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] açıklasana 🙂
tugcetttt 26 gündür bütün başlıklarda denileni yaptım, üstteki formları da söylendiği gibi yolladım/1 hafta arayla yolluyorum. Hala hiç bir geri dönüş yok hiç ümidim kalmadı
Zynpsengl senolarras hocam ilk formu doldurdum ikincisi için instagrama gidip sen olduğunu onayla diyor ama hesabı açamadığım için onaylayamıyorum ne yapmam gerekir
senolarras Zynpsengl inceleme tamamlandığında o hatayı almayacaksın bir kaç gün bekle tekrar dene. Not: Senden istenen kodlu fotoğrafı göndermeden 2. Formu doldurma.
senolarras Zynpsengl Zynpsengl hocam ilk formu doldurdum formu doldurduysanız beklemeniz gerekiyor. Bu [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] sizi aydınlatacaktır.
Zynpsengl senolarras incelemeye alındığına dair bi yazı gelmedi hiç hikayemi gizlerken bir anda akış yenilenemedi hatasıyla attı beni instagram sonra instagram kullanıcısına döndüm ve o zamandan beri hesabıma giriş yapabiliyorum ama hiçbir şey açılmıyor instagram bana bu konuda hiç bir açıklama yapmadı 6 gün oldu bugün ne önerirsiniz