FerhatYlmaz Formu doldurduktan sonra “Küresel koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle değerlendirme ekibimizde daha az kişi olduğu için bu kararı şu anda değerlendiremiyoruz.” Yazısını alıyorum
senolarras FerhatYlmaz 2. form çok önemli bir form aslında. FerhatYlmaz “Küresel koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle değerlendirme ekibimizde daha az kişi olduğu için bu kararı şu anda değerlendiremiyoruz.” Bu sorun kendi kendine düzeliyor. Reddit başlığında belirtildiği gibi genellikle 1-3 gün bazen de 1 hafta kadar sürebiliyor.
FerhatYlmaz senolarras yarın tekrar denerim o zaman hesabım yeni kapandı zaten dün 21:50 sularında Edit: Millet 2 saatte falan hesabı geri aldık vs demiş neye göre değişiyor süreler anlamadım
bugrakaya Son zamanlar da neden bu kadar vaka artışı oldu anlamıyorum. Bu arada [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] senin hesabının tekrar kapanma nedeni muhtemelen taklit sebebi. Bunu araştırman gerekebilir.
senolarras FerhatYlmaz Burada hesabı 1 gün içinde açılanda oldu 6 ay üstüne açılan da (neye göre bilmiyoruz) ama nihai gerçek eğer gerçekten hesabınızın kapanmasını sağlayacak bir şey yapmadıysanız hesabınızın geri açılacağıdır.
cihankorkmaz senolarras açılmayanlara örnek olarak [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] arkadaşımızı etiketleye bilirsiniz 🙂
uguryorulmaz58 FerhatYlmaz aynı şeyi ben de yaşadım. Hesapları birbirine bağladığım için otomatik olarak facebook hesabım da kapandı. Yaklaşık 3 buçuk ay oldu ve en fazla fotoğraflı kod atma maili alabildim 3 kez. Diğer formların hiçbirine dönüş olmadı hala.
Aliktg senolarras benim face instagram ile bağlantılı insta kapndı Facebook hesabına ise uygulamadan girmiyor tarayıcıdan giriyor sadece
FerhatYlmaz Forumda 6 aydır açılmadı yazanda var 2 saatte açıldı yazanda umudumu bi kaybedip bir kazanıyorum:/
FerhatYlmaz cihankorkmaz fotoğraf isteme mailini bile aylarca alamayan varmış bana hemen gelmişti bu da bi ilerleme
uguryorulmaz58 FerhatYlmaz ilk denemede zaten hemen geliyor özellikle yeni kapandığında. Önemli olan maili cevapladıktan sonra dönüş olması. Bu olmayınca çaresiz bekleyişimiz sürüyor böyle birkaç günde bir form doldurarak.