senolarras hocam benim yarın son formumdan beri 1 hafta doluyor. Sil baştan yeniden başlayacağım. İlk formla kod alıp kodlu fotoyu çekerek maili cevaplayıp hemen ardından ikinci formu mu doldurayım yoksa maile cevap bekliyim mi? Bunları yaparken vpn kullanmamı tavsiye eder misiniz? Hatalı adım atmak istemiyorum. Zahmet olmazsa süreci bu şekilde mi yapmam konusunda kısaca bilgi verir misiniz?

uguryorulmaz58 ilk formu doldurduktan sonra gelen mailde ki adımları uygulayın.

Daha sonra 2. Form yani 38 formunu doldurun hocam.

VPN olmadan deneyebilirsiniz.

1. Form hala kovid 19 uyarısı veriyor

senolarras hocam merhaba hesabım kapalı onay göndericem hesabın sen oldugunu onayla diyor nasıl yapacagım bir de acıklamaya ne yazayım

1. Form kovid 19 uyarısı vermese Büyük ihtimal benimde açılacakta işte

zeynepakturrk ilk zamanlar almıştım ama daha sonra formu başarılı bir şekilde göndersem de dönüş olmuyordu. Sadece bir formda “şu anda bir hata oluştu, daha sonra tekrar deneyin” hatası alıyorum her seferinde. Son formdan beri 1 hafta bekledim. Yarın sil baştan yeniden başlayacağım

İlk formu doldurdum, mail falan gelmedi. Ardından ikinci formu doldurdum ve gönderirken “kısıtlanmamak için yavaşlayın” uyarısı aldım ama yine de formu gönderdim. Şikayetiniz için teşekkürler, en kısa sürede size e-posta ile dönüş sağlanacaktır gibi klasik bir uyarı geldi. Bu yöntemden sonuç alamadım yani boş bekleyişe geçiyorum yine