2011 yılından bu zaman kadar kullaniyorum aktif hesabim 13 yas kisitlamasi diye bisey cikti hesabima giremiyorum nasil hesabini geri alabilirim yardimci olursaniz sevinirim
Instagram 13 yaş sorunu oluştu
senolarras
- Onaylanmış Hesap
- Ürün Uzmanı
OrhanYetgin yaş girişini 13 yaş veya altı yapmışsınız sanırım. Forumda konular var buna ait.
Benim bilgim disinda biri mi girip yapmis olabilir ben 15.10.1990 yazmistim gerçek dogum tarihim bu ama bisey anlamadim buna ne yapabilirim
Bir sorunun mu var?
Bir sorunun var fakat hesap açıp soru sormaya utanıyor musun?
senolarras
- Onaylanmış Hesap
- Ürün Uzmanı
OrhanYetgin itiraz ettiniz mi?
Bende de aynı sorun oldu itiraz formunu dolduruyorum fakat gitmiyor
Böyle bir uyarı çıkıyor
Lütfen yardım edin nasıl düzelteceğim hiç bilmiyorum
cihankorkmaz
- Mezun Ürün Uzmanı
- Düzenlendi
fidanGzel ShadowBan yemişsiniz. Biraz bekledikten sonra sorununuz düzelir.
senolarras Gölge yasağı nedir?
Shadowban, Instagram hesabının görünümlerinde bir azalmadır. Belirgin bir sebep olmadan anında ortaya çıkar. Hesabınızın shadowban’da olup olmadığını öğrenmek oldukça zordur, çünkü resmi olarak yeni yayınlar yayınlayabilirsiniz, takipçilerinizin sayısı azalmaz. Ancak, katılım oranları ve Instagram hesabı popülaritesinin diğer sayısal göstergeleri düşer. Buna gölge yasağı denir.
telefonumun ekranı bozuk doğum yılı yanlışlıkla 13 yaş altı seçildi. itiraz ederek ilerlediğimde böyle bi ekran geliyor karşıma.. nedir bu lütfen yardımcı olun (
cihankorkmaz peki hesabımı kurtarma ihtimalim var mı bu sorun çözülmeden formu nasıl göndericem ?
cihankorkmaz
- Mezun Ürün Uzmanı
seherahin öncelikle itiraz formunu dolduramıyorsanız farklı bir e posta ile formu doldurmayı tekrar deneyebilirsiniz.
Yaşınızı 13 yaş altı seçtiğiniz için hesabınız kilitlenmiş durumda. Ancak geri alınabilir.
Geçmiş olsun.
slcknl
- Hızlı
- Bronz Üye
cihankorkmaz Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bu durumda yani spam uyarısı alınca 1 gün mü yoksa daha fazla mı beklemek lazım? Ayrıca farklı e-posta girersek sürenin uzaması veya başka sıkıntılar olur mu?
senolarras
- Onaylanmış Hesap
- Ürün Uzmanı
slcknl ben bu durum için farklı e posta önermiyorum.
O sorun bir süre sonra ortadan kalkıyor.
slcknl
- Hızlı
- Bronz Üye
senolarras Ben bugün saat 13-13.30 gibi en son denedim bugün. Yarın 14′ten itibaren denersem spamdan yazısından kurtulabilirim gibime geldi. Bu arada ben 9 yıldır hesabımı kullanıyorum. Dün gece gelen o bildirimi daha önce hiç görmemiştim. Acaba birisi şikayet ettiği için mi oluyor bu durum?
senolarras 13 yas sorunu cikti telefonumda ve sabahtan brri ugrasiyorum hesabinix engellendi diyor acmiyor hesabimi
senolarras
- Onaylanmış Hesap
- Ürün Uzmanı
slcknl 13 yaş durumu yaşınızı yanlış girdiğiniz için olabilir. Doğru olduğundan eminseniz birisi şikayet etmiş de olabilir.
slcknl
- Hızlı
- Bronz Üye
senolarras help ve complaint diye başlayan 2 instagram hesabına fotoğraflı kimlikle mail attım. Kurum adına kullandığımı da yazdım, bakalım dönüş olacak mı.
senolarras
- Onaylanmış Hesap
- Ürün Uzmanı
slcknl kimlik ve belgeler sizden istendi mi yoksa siz mi direk gönderdiniz?