24 Saat İncelemeye Alınan Hesabı Geri Açma Yönetimi
24 saat incelemeye alınan Instagram hesaplarının hızlı bir şekilde geri açılmasını sağlayan taktik sordumya kullanıcısı tarafından yazıldı. Anonim olduğu için nasıl çözdüm paylaşımını sizin için yapıyorum.
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
( İlk soruya , hayır yanıtını vererek devam edin.)
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
( Bu form da en alttaki soruya şu cevabı yazın; MERHABA İNSTAGRAM EKİBİ, HESABIM DURDUK YERE KAPATILDI. BUNUN BİR SALDIRI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. KİŞİSEM HESABIMIN KAPATILMASI BENİ ÜZDÜ. HESAPTA ÖZEL KİŞİSEL VERİLER BARINDIRIYOER. TEKRAR AKTİF EDİLEMEMESİ DURUMUNDA MAĞDUR DURUMDA KALIYORUM. İLGİLENMENİZİ TALEP EDİYOR VE RİCADA BULUNUYORUM.)
Son olarak en yararlı form. Bu formda da sondaki soruya; (MERHABA İNSTAGRAM EKİBİ, HESABIM DURDUK YERE KAPATILDI. BUNUN BİR SALDIRI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. KİŞİSEM HESABIMIN KAPATILMASI BENİ ÜZDÜ. HESAPTA ÖZEL KİŞİSEL VERİLER BARINDIRIYOER. TEKRAR AKTİF EDİLEMEMESİ DURUMUNDA MAĞDUR DURUMDA KALIYORUM. İLGİLENMENİZİ TALEP EDİYOR VE RİCADA BULUNUYORUM.) cevabınızı yazarsanız hesabınız açılır.
Hesabımızı açarken en önemli faktör VPN kullanmamızdır. Kullanmak için öncelikle herhangi bir VPN uygulaması yüklüyoruz ve Almanya ağına bağlanıyoruz. Bunun sebebi ise hesabınızın daha hızlı açılmasıdır.
Vpn Uygulaması [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]