Kapanan Instagram hesaplarını geri alma çözümü konusunu @hazal arkadaşımızın paylaşımından yapacağım.
Kapanan Instagram Hesabını Geri Alma
Arkadaşımız hesabını nasıl geri aldığını soru olarak paylaşmış ben bunu Nasıl çözdüm? sayfasında paylaşmak istedim.
Arkadaşlar merhaba. Benim Instagram hesabım 3 mayısta akış yenilmedi hatası verdikten sonra robot testi yaptı telefona onay kodu gönderdi ve instagramımın kapatıldığı bildirildi. Aras beyin verdiği formları sürekli gönderdim mail ile kod gönderiyorlar ve istedikleri şekilde kodları gönderdim. Bir dönüş almadığım için sürekli yaptım bunu. 10 gün sonra ınstagramdan Almanca bir mail geldi hesabınız koşul ihlali nedeniyle kapatılmıştır, eğer yanlışlık sonucu olduğunu düşünüyorsanız bu itiraz formunu gönderin yazıyordu. Bende ınstagramın gönderdiği itiraz formunu doldurdum yine kod geldi. İtiraz formlarını aralıklı olarak göndermeye devam ettim. Bazen tekrar aynı mail geliyordu koşulları ihlal ettiğiniz için kapanmıştır diye. Bugün umutsuz bir şekilde tekrar gönderdim. Kod geldi yine ve 1 saat sonra hesabımın aktifleştirildiği mailini aldım. Yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım aynı sorunu tekrar yaşamayız, eğer yaşarsanız pes etmeyin benim hesabım 24 gün sonra açıldı ve emin olun bu süreçte hiç mantıklı bir açıklama yapılmamıştı. Ayrıca ben takipçi çoğaltma, gizli hesapları görme gibi uygulamalar kullanmadım. Sade sıradan bir hesabım vardı. Başıma gelmez demeyin saçma sapan bir şekilde amaçsızca kapatılabiliyor dediğim gibi pes etmeyin.
Ek bilgi:
gönderdiğiniz itiraz formlarına kod göndermezlerse instagramda “şifremi unuttun < daha fazla yardıma ihtiyacım var” bölümüme girerek oradan da form gönderin.
Ek bilgi 2 : gönderdiğim itiraz formlarını gönderdiğimde bir yazı çıkmıyordu instagramın gönderdiği itiraz formunu doldurunca şikayetiniz alınmıştır inceleyeceğiz yazısı çıktı. Tavsiyemdir Instagrama ve Facebook’a bağlı olan tüm itiraz formlarını göndermeyi deneyin. Aras beyin verdiği itiraz formları ayrı ayrı hepsinden gönderin.