24 saat incelemeye alınan hesabımı nasıl açtım?
Kapanan hesabım için buradaki adımları takip ettim benim için önemli olan arşivlerime bir daha ulaşamayacağımı düşünmüştüm ancak adımları takip ettikten 2 hafta sonra hesabım açılması beni çok mutlu etti umudumu yitirmiştim tam ki aras bey makaleleri için teşekkür ederim ve destek veren tüm üyelere teşekkür ederim bir daha takibi bırakanları gösteren vb uygulamalarda kullanmayacağım
Arkadaşlar hesabım 24 saat incelemeye alındı hatasından 2 hafta sonra geri açıldı nasıl mı açtım hemen anlatayım öncelikle @aras beyin verdiği itiraz formundan iletişime geçtim bana fotoğraf çekmemi ve şu kodları kağıda yazmam söylendi bende aynen öyle yaptım daha sonra hiç cevap gelmedi 1 hafta sonra hesabınız ihlalden kapatıldı dedi ancak bana verdiği iletişim formundan değilde yine [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] beyin verdiği formu doldurdum daha sonra hiç cevap yine gelmedi umutsuzdum 1 hafta sonra arkadaşım hesabın gözükmeye başladı dedi bende şaşırdım giriş yapmayı denedim ve gördüm ki hesabım açılmış.