SuDeniz 24 saat sonra bekledim, hesabı açmaya çalıştım; fakat ihlal nedeniyle kapatıldı, diyor. Bu Cuma gecesi açmaya çalışmıştım. İhlal edecek hiçbir şey yapmadım. Formu doldurmaya çalışıyorum “Bu özelliği şu anda kullanamazsın” diyor. Ne yapmam lazım 😞?
emrei SuDeniz aynı sorun bende de var ve form göndersem bile kod atıyolar fotoğraf cek diyorlar yapıyorum geri dönüş olmuyor 2 hesabım kapandı yardım edende yok ücretli yapan birinide bulamıyorum
SuDeniz yarenbiyikli kaç kez form doldurmaya çalıştım aynı hatayı verdi. Araştırdığım kadarıyla beklemek en iyisi diyorlar. şenol hoca ne der acaba? ona göre bir şeyler yapayım.
senolarras SuDeniz İtiraz Formları: https://www.facebook.com/help/instagram/contact/606967319425038 https://www.facebook.com/help/contact/1652567838289083 [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] Yukarıda ki formların hepsini doldurmayı dene bakalım hata alacak mısınız.
SuDeniz senolarras hocam ilk ikisinde de şu anda bu özelliği kullanamazsın diyor yine Sonuncusunda da “It appears your account has been disabled for reasons unrelated to this support channel. You may be able to find more resources in the Help Center.” diyor
SuDeniz senolarras Instagram’a da Mail attım acaba cevap gelir mi? 10 15 güne cevap yazarlar diyenler var
SuDeniz senolarras hocam bir günde de Laptop üzerinden denesem nasıl olur emrei yok ben denemeye çalışacağım sonra yazarım ne yaptığıma dair
Arda123 SuDeniz ortadaki kimlik gönderilen formda hata almıyorsunuz. Onu göndermeyi denediniz mi? Bende bu sorun böyle çözülecek gibi duruyor.
SuDeniz emrei bir tanesi de aynı durumu yaşadı şöyle yapmış iki gün bekledi tekrar denedi olmadı Beşinci ya da altıncı günde tekrar denedi oldu.
emrei SuDeniz benim 2 hesabımda kapatıldı bende aynı şekilde başta olmadı sonra oldu hatta bana dönüşte yaptılar kod gonderdiler bununla fotoğraf cek dediler yaptım ancak her hangi bi geri dönüş olmadı maili bende attım ama cevap gelmedi
SuDeniz emrei bugün bana daha farklı bir seçenek geldi devam etmek için onayladım tekrar denedim yine “şu anda bu özelliği kullanamazsın” kısmı geldi.
senolarras SuDeniz Gizli bir sekmede deneyebilirsiniz eğer hala form iletemediyseniz. Ancak bu bir BUG ve bunun için çeşitli uzmanlar ile görüşmem sürüyor.
SuDeniz senolarras peki 🙂 görüştüğünüzde yazabilir misiniz senolarras gizli sekmeden defalarca denedim “şu anda bu özelliği kullanamazsın” kısmı geliyor