FurkanAli Selam arkadaşlar , instagram , Twitter , tiktok , Facebook hesapları ile ilgili sorun olanlara yardımcı olabilirim. Ayrıcı instagramın 24 saat sorununu çözebilecek birisi var mı ?
yarenbiyikli FurkanAli Ayrıcı instagramın 24 saat sorununu çözebilecek birisi var mı ? 24 saat bekleme BUGU mu?
senolarras FurkanAli Hoş geldiniz hocam, Ücretli bir şekilde 24 saat BUGU için destek veren arkadaşımız [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] ’dı ancak kendisinin kurtardığı bir kaç hesap tekrar kapanınca bu işi yapmayı bıraktı. Şu an için bu forumda herhangi bir ücretli destek veren birisi yok.
zeynepakturrk FurkanAli 24 saat BUGU çözümünü satış yapan arkadaşım bu makalede ki gibi çözdü reklam desteği ile. Link bırakıyorum bakın. [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
FurkanAli senolarras hoşbulduk hocam , instagramdan ulaşabileceğim kullanıcı adını yazabilir misin acaba ?
cihankorkmaz FurkanAli [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] adresinden bana yazabilirsiniz. Ancak zeynepakturrk gönderdiği bağlantı da ki uygulama ile ben hesapları geri alıyordum. Bir nevi ücretli bir şekilde bu yöntem ile hesapları geri alıyordum. Ancak öyle 3-4 bin liraya değil. 100 lira falandı ve bıraktım.