selinrkurt Benim WhatsApp’ımda birisi durumunu bana gizlediğini nasıl anlayabilirim? Lütfen başkasından falan baktır demeyin bunları biliyorum ben sadece whatsapp durum gizlendiğini nasıl anlarım onu bilmek istiyorum. Var mı böyle ince bir detayı bunun?
zeynepakturrk selinrkurt Maalesef hayatım whatsapp durum gizlendiğini nasıl anlayamazsın. Böyle bir uygulama falan yok bunu sadece sen kendin de dediğin gibi başkasından bakarak anlayabilirsin.
selinrkurt zeynepakturrk Başkasından baktırcam ama onu rehberine kaydetmediği için durum gözükmeyecek değil mi?
zeynepakturrk selinrkurt Evet.. Ayrı olarak Durum paylaşıldıktan sonra Rehbere eklerse ve karşı tarafta onu rehbere eklerse yine de görünmez. Bir sonraki paylaşımı görünür. Yani whatsapp durum gizlendiğini nasıl anlarım sorusuna cevap ortak bir arkadaşınıza sormak olacaktır.
selinrkurt zeynepakturrk Teşekkür ederim deneyeyim ortak arkadaşlarımdan birine yönelmek artık şart galiba..
zeynepakturrk selinrkurt Maalesef.. Ancak ortak arkadaşlarına “Kişinin adı” hikayesini gördün mü WhatsApp’da ki diye sorup cevap alabilirsiniz. Böylelikle bir şey anlaşılmadan eğer gerçekten WhatsApp durumu paylaşmışsa ortaya çıkar ve size durumu gizlediğini anlayabilirsiniz.