Merhaba arkadaşlarlar,
Sizlere; yıllar önce başımdan geçen bir paranormal bir olay anlatmak istiyorum. Yıl 2012 bağcılar Fevzi çakmak’ta bir internet Cafe de çalışıyordum.
Bilen arkadaşlar vardır muhakkak o dönemler internet cafeler geç saatlere kadar açık olup takılırdık. Gece saat 01:00 geçiyor artık yavaş yavaş ortalığı temizleyip cafeyi kapatırken bizim Bilader küçük 15 yaşlarında felan arada gelir hem vakit geçirip yardıma gelirdi. derken temizlik felan kapattık dükkanı. Ev ve dükkan arası ortalama 15 dakika felan yürüme mesafesi yolda Bilader ile sohbet ede ede eve doğru yürüyoruz saat gece yarısı.
Bulunduğumuz semt yol boş arazi müstakil ev ve binalar var ara ara. Derken yokuş yukarı çıkıyoruz 1 km kadar yokuş ve geniş bir yol etrafı arazi ve bir kaç ev var camii okul felan. Sohbete dalmış yürüyoruz bir evin önünden geçtik ve evin içinden bir sesler gelmeye başladı.
At sesi kişneme insan sesi keçi vs daha çok karışık hayvan seslerini andıran ses ve o ses eşliğinde evin camları sarsılıyor sanki içerden bir basınç ve deprem olurcasına sallanıyor.
Birader bir haykırışla Allah’ım o neydi diye bağırıp koşmaya başladı. Ben o sıra dilim dönmüyor ile şoka girdim kalbim göğsümden fırlayacak ama panik yapmadım. O sıra nasıl olsuysa biraderin arkasından koşup dur olum sakin ol !
Abi o neydi ve ağlamaya başladı hemen elimi omuzuna attım tamam sakin ol Herşey yolunda muhtemelen anormal birşeyler yaşadık ve geçti korkma diyip Çocuğu sakinleştirmeye çalıştım aynı zamanda kendimi kontrol etmeye çalışıyorum.
Derken eve vardık kapıyı annem açtı ve açtığı gibi ne oldu size neden bu kadar sarardınız koştunuz mu neden bu cocuk bu kadar terledi. Anneme açıklamaya çalışırken bir yandan kardeşim korkmaması için annem sarhoştur köpek hırlamasıdır diyip geçiştirdi bana göz kırparak etki altında kalmaması için geçiştirip ikna etmeye çalışıyor. Derken sabah 9 gibi çıkıp dükkana gidicem ve hem korku hem merakla olayı yaşadığımız evin önünden geçtim boş bir ev her iki tarafı boş giriş müstakil ama 3 katlı 2 katı boş inşaat hali giriş kat boş ve perdeli evin camında kiralık değildir yazısı yazılmış A4 kağıtları. İçerisi bir zorlukla içeri bakmaya çalıştım eski eşyalar üstü örtülü fotoğraflar hep asılı kapalı. Lanet şeytana dedim ve yoluma devam ettim ve bir karar aldım.
Öncelikten gece evin bulunduğu sokak konumdan geçmeyecektim bir üst sokaktan yürüyüp arkasından dolanacaktım. Derken bir hafta felan geçti dükkanı kapatıp elimde telefon gece saat 02:00 civarları unutmuşum aklım bir karış havada telefona daldım. Bir an başımı kaldırdım evin olduğu sokağın başındayım ve lanet şeytana dedim korkacak ne var koca adamsın.
Allah’ın izni ile birşey olmaz. Hızlı hızlı sokaktan geçiyorum ev sağımda ben sol kaldırımdan yürüyorum ama, yemekten çok koşar gibiyim eve yaklaştım ve tam evi bitirip ilerlerken ev bir daha aynı şekilde camlar sarsıldı aynı sesler ve bu sefer saha şiddetli bir şekilde gürültü ve basınç gibi tüyler diken diken kalbim ağzımdan fırlatacak gibi koşmaya başladım.
Yokuş yukarı ana caddeye yakın sağda taksiciler duruyor ve oturmuş bir kaç kişi bira içiyor demleniyorlar ben kendimi bir solukla onların yanında buldum ne oluyor Bilader! hayırdır ! şaşkın bir halde. Ben nefes nefese abiler aşağıda bir ev var tekin değil sakın geçmeyin ne evi kardeşim !
Ne diyorsun demeleriyle boşverin abiler afiyet olsun diyip ayrıldım hemen oradan.
Yıl 2022 ve geçen ay geçtim tesadüfen ev aynı şekilde duruyor.
Boş kimseler oturmuyor. Ve aynı yazı yazıyor Kiralık değildir. Ben şu kanaate vardım. EV sahipli ve kimse taşınmaya cesaret edemiyor sıkıntılı tekin olmadığı için sahibi kiraya vermiyor.