SuDeniz bir tane pdf yüklemek istiyorum ya da herhangi bir şey “Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği için maalesef bu öğeye erişemezsiniz” sorunuyla karşı karşıya geliyorum çözümü yok mudur bunun?
zeynepakturrk SuDeniz Eğe Google Driver ile ilgili bir konu ise Drive hesabı kapatılmış anlamına geliyor.
SuDeniz zeynepakturrk pdf dosyalarını yükleyen hesap duruyor. Laptobuma yükleyeceğim pdf’ler yok indir dediğim zaman erişemezsiniz sorunuyla karşı karşıya geliyorum
SuDeniz zeynepakturrk drive hesabında bazı pdf’ler var. Kendi sitesinde paylaşıyor dosyaları sitesi üzerinden indirmek istediğimde erişemezsiniz diyor. Kusura bakmayın karışık anlattım ama anlamışsınızdır umarım.
senolarras SuDeniz aldığınız hata drive sahibinin hesabının kapandığını söylüyor. Ülke fark etmeksizin erişilemez.
SuDeniz Şunu da merak ediyorum. Diyelim şu anki konumum Almanya olsun. Aynı sorunu Almanya’da da mı karşı karşıya gelirim? Sadece ülkemizde yasak olduğu için de olabilir bilemiyorum sadece tahmin
berkecebi Politika nedeni ile hesap kapatılmış ve dosya indirmeye/yükleme kapanmış anlamına gelmektedir.