busrab Facebook hesabımı dondurmuştum. Eski numaram ile kayıtlı. Mesaj eski numarama gidiyor. Ne yapabilirim?
senolarras busrab Eski numaranın kullanıcısı varsa ona ulaşmalısınız. Veya destek ekine yazmalısınız.
berkecebi busrab O numara şu an kullanılıyor mu? Facebook’a numara başkasının eline geçti diye ticket atabilirsiniz. Kurtarma E-Postanız yok mu hesapta?
busrab berkecebi eposta adresim kayıtlı, fakat sadece eposta yeterli olmuyor. Numaraya gelen kodu girmem gerekiyor.
busrab berkecebi evet, e postamı hallettim, numara olmuyor. Hesabım kilitlendi, oda numaraya kod geliyor. Ama ortada numara yok 🙂
senolarras busrab 2 adımlı doğrulamayı atlamak için daha önce Facebook hesabınıza giriş yaptığınız cihazdan tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Olmazsan form linki iletebilirim 💁
busrab senolarras link iletirseniz mutlu olurum. Facebook hesabım 6 7 yıldır donuktu. Farklı telefon kullanıyorum
senolarras busrab Bu bağlantıda ki talimatları takip edin: https://www.facebook.com/help/contact/183000765122339/
busrab senolarras malesef böyle bir hata alıyorum. O linktende halledilmiyor. Başla dediğimde de eski numarama kod geliyor. Malesef o numaraya ulaşmam imkansız.