nurhayat Merhaba yaşım 27 olmasına rağmen Instagram da 13 yaş hatası alıyorum. Defalarca form göndermeme rağmen sorun çözülmedi bu konuda desteklerinizi rica ederim.
senolarras Formu dolduruyorum kimlikte gönderiyorum ama form gönderilmiyor. Daha sonra dene diyor . Sizlere hesabınızın neden kapatıldığını söyleyen bildirimin içerisinde itiraz etme formu yer alacaktır. İtiraz edemiyorum .formu gönderemiyorum daha sonra tekrar deneyin diyor .ne zamana kadar sürer bu durum Neden hata veriyor .ne zmana itiraz edebilcem Hata veriyor hiç bir form iletilmi yor .daha sonra tekrar deneyiniz yaziyor İtiraz için ilettiğimiz formu doldurmayı denedin mi? 3 gün önce yanlışlıkla yaşımı kuculttum .instegram hesabın kapatıldı. 3 gündür itiraz ediyorum hata veriyor daha sonra tekrar deneyin şuan da kullanamazsınız diyor.bunun sebebi nedir .neden itiraz formu gönderemiyorum.? Büyük ihtimalle o yüzden Eski kimlik olduğundan olabilir mi kimlikte isim Nurhayat ama instegram da hayat evlilik cüzdanı da ilettim ama nasıl yapabilirim Kimlik bilgilerinizde yanlışlık var veya hesap ile uyuşmuyor. Yukarıda bu sorunun önceki Sordumya cevapları mevcut.