Instagram benim bekleme odası uygulamam. Her gün kullanmıyorum, ancak birkaç boş dakikam olduğunda, takip ettiğim kişilerin neler yaptığını rasgele kontrol etmeyi seviyorum.
Son zamanlarda sorun, aslında görmek istediğim şeylere ulaşmak, sponsorlu içerik ve önerilen yayınlardan oluşan bir dağda savaşmayı gerektiriyor. Platformlardaki reklamlar söz konusu olduğunda, bir kullanıcının kaçınılmaz olarak ellerini havaya kaldıracağı ve “yeter” diyeceği bir nokta vardır. Bu seviye herkes için farklıdır, ancak benim için Instagram sadece ona ulaşmakla kalmadı - etrafında daireler çiziyor.
Daha da kötüsü, gördüğüm reklamların içeriği ve önerilen yayınlar iğrenç şeyler. Evet, Instagram’da fitness odaklı birkaç sayfanın yanı sıra güreş sayfalarını da takip ediyorum. Bu yüzden algoritmaları boks ve vücut geliştirme ile ilgilenmem gerektiğine karar verdi (değilim). Bana sürekli olarak boks dersleri için reklamlar sunuluyor, ki bunu özellikle umursamıyorum ve bir sahnede poz veren kaslı erkekler görmeye devam ediyorum, ki bu da yine benim fincan çayım değil.