dilburda [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] bu konuda yazdığı mükemmel bir makale var.
Instagrama hangi saatlerde fotoğraf atılmalı?
Aşağıda ki sorular Instagram hesabımı büyütmek istediğimde kendime sorduğum sorulardı. Biliyorum. Bu soruları sizde kendinize soruyorsunuz. İşte ben sizin için cevaplayacağım.
- Instagrama hangi saatlerde fotoğraf atılmalı?
- Instagram hangi saatlerde paylaşım yapılmalı?
Instagrama hangi saatlerde fotoğraf atılmalı?
Instagrama hangi saatlerde fotoğraf atılmalı sorusuna çok cevap aradım. Kendi deneyimlerime göre fotoğraf paylaşmak için en doğru saat ise 12:00 ila saat 18:00 arasıdır. Ancak bununla sınırlı kalmayın. 20:00 ile 23:00 arasında da çok fazla etkileşim olmaktadır.
Instagram hangi saatlerde paylaşım yapılmalı?
Genel olarak bu sorunun cevabı da yukarıda ki saatlerin aynısı. Ancak burada vereceğim bilgi biraz daha ayrıntı içeriyor. Instagram hangi saatlerde paylaşım yapılmalı sorusuna cevap arıyorsanız aşağıda ki maddeleri dikkatle inceleyin.
- 13:00 ile 17:00 arasında Gönderi paylaşımları yapın.
- 17:00 ile 23:00 arasında Reels videoları paylaşın.
- Günün her saatinde hikaye paylaşımı yapın.
- Gece geç saatlerde paylaşım yapmayın.
- 20:00 ile 23:00 arasında Reels paylaşımı yapın, bunu hikaye olarak da yayınlayın.
İşte, umarım yukarıda ki cevapların sizlerin “Instagrama hangi saatlerde fotoğraf atılmalı” “Instagram hangi saatlerde paylaşım yapılmalı” sorularına yanıt olmuştur.
Burada aktif olarak kalmaya devam edeceğim. Sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz!
[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]