Secretle uygulaması, Instagram kullanıcılarının verilerini sunucularına kopyalama işleme yapan ve istenildiği zaman bunları gösteren bir çeşit [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] uygulamasıdır. Secretle, giriş yapıldığı andan itibaren hesabınıza ait verileri kendi veri tabanına yazar ve istenildiği durumlarda herkese açık olacak şekilde gösterebilir. Secretle uygulaması şu an için yalnızca Web sitesinden erişilebilir durumda olan bir uygulamadır. Secretle Giriş sayfasını kullanmak isteyenler bunu Sordumya üzerinden yapabilirler mi?
Secretle Giriş
Secretle giriş kullanmak oldukça basittir ancak bu uygulama illegal bir uygulamadır. Öncelikle Secretle gizlilik politikasını incelediğiniz zaman verilerinizin kendi veri tabanlarında tutulacağı yazmaktadır. Tabi, eğer okuduysanız yani okumadan okudum anladım butonunu işaretleyenlerden değilseniz bunu bilebilirsiniz.
Secretle giriş şuan çalışmamaktadır.
- Bestwhozi
- Postegro
- Lili Web
Secretle giriş yaptığınız zaman bütün verilerinizi kendi veri tabanlarına eklemeye başlayacaktır. Secretle tarzında ki programlar geçmiş senelerde çok rağbet görmüş olan arayanı bil programları gibi bir mantıkla çalışmaktadır.
Yani A kişinin Secretle profilinin gizli bir profil olduğunu düşünelim. B kişisi onun takipçisi ve bu sebeple profilini görebiliyor. B kişisi uygulamayı yüklediği andan itibaren o uygulamadaki diğer kullanıcılar B kişi üzerinden A kişisinin profilini görüntüleyebilecektir.
Kullanıcıların en çok sorduğu sorular arasında Secretle giriş işleminin nasıl yapıldığı yer alıyor.
Secretle giriş için öncelikle Secretle uygulamasını açmalısınız. Daha sonra bu uygulama üzerinden kendi İnstagram hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş yaparken kendi İnstagram hesabınıza ait kullanıcı adı ve şifrenizi kullanmanız gerekiyor.
Böylelikle Secretle giriş hakkında aklınıza takılan her şeyi yanıtlamış oldum. Bir beğeni ve yorumu alırım 🙂
Bu kaynak ilk olarak Düşünce Kataloğunda ortaya çıktı: [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]