SuDeniz Arkadaşlar selam, twitter hesabı açmak istiyorum ama e-malilim başka bir hesaba ait diyor aramalara girip arattığım zaman sonuç bulunamadı diyor sizce sebebi nedir?
senolarras SuDeniz Twitter hesabını E-Posta ile arayamazsınız. Eğer E-Posta ile hesabımı unuttum yaparsanız ve hiç bir hesap bulunamazsa o hesap dondurulmuş veya Twitter tarafından kapatılmış olabilir.
SuDeniz senolarras 5 ay önce kapattım. Yeniden hesap açamıyorum aynı maille 🙁 Birisi şey yazdı Twitter’da genel olarak sorun var diye, umarım öyledir. Dediğinizi yaptım zaten de bulunamadı diyor.
SuDeniz SuDeniz eskiden kapatsan bile aynı e-mailden tekrar açabiliyordun, şimdi öyle bir şey yok. Şahsen ben öyle hatırlıyorum.
senolarras SuDeniz SuDeniz Veri tabanında hesabınız silinince aynı E-Posta ile yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.
SuDeniz senolarras bir tık rahatladım hocam. Veri tabanından silinmesi nasıl oluyor ve uzun mu sürüyor Peki?
senolarras SuDeniz Tam gün olarak bilmiyorum ancak bir süre veri tabanında kalıyor güvenlik nedeni ile.