MerveG 24 saat boyunca beklememe rağmen instagramdan kapandı veya sorun bulamadık gibi hiçbir cevap yok ne yapmam gerek acaba yada bişey yapmalı mıyım? ✔️ Bu soru özel odada çözüldü.
zeynepakturrk MerveG Form doldurmalısın. 38 ve 83 formları var. Bu [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] yazısında ki tüm formları doldur.
berkecebi MerveG zeynepakturrk dediği gibi formları doldurmanız gerekiyor. Doldurmazsan hesabın silinir. Hesabın neden kapanmış olabilir?
MerveG berkecebi hiçbir fikrim yok bi anda incelemeye alacağız diye yazı geldi ama işte formları girmeyi deniyorum hesabından onaylaman gerek diyor ama hesabıma zaten girmediği hata verdiği için olmuyor
MerveG senolarras hesabım henüz dondurulmadı ama incelemeden bi sonuç yok hala 24 saati geçmesine rağmen şimdi başka e posta ile denedim yine olmadı 🙁
MerveG senolarras Anasayfada dolaşırken birden hesaptan attı. Görsel gösterip onay istedi ve telefon numarama kod gönderdi. Doğrulandıktan sonra hesabımın incelemeye alındığını ve 24 saat içinde döneceklerini söylediler. 24 saat oldu ama hala dönüş yok. Hesabım da açılmadı.
senolarras MerveG Aldığınız hata geçici bir süre sonra form doldurabileceksiniz. 3. taraf uygulama kullandınız mı?
MerveG senolarras bi uygulama vardı izlediğim videoları indirmek için instake dowlander diye ama yaklaşık 4 aydır kullanıyordum hiçbir sorun olmamıştı, ve o uygulamaya bu hesabımla değil başka hesapla giriş yapmıştım.
zeynepakturrk MerveG Giriş yaptığın uygulamalar sorun çıkartır. Burada ki tartışmaları oku sana fikir olur aslında çok fazla hesabını geri alamayan insan var. Başarılı insanların açtığı postları okumanı tavsiye ederim.
MerveG ![ ](https://) 3 gündür bu şekilde hiçbir geri dönüş olmuyor hiç dönüş yapılmayacak diye çok korkuyorum..🥺
zeynepakturrk MerveG [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] bu formda hata alıyor musun? Gizli sekmede formu doldurmayı dene.