• Instagram
  • Bilgilerini Verdiğin İçin Teşekkürler Bilgilerini inceleyeceğiz.... Hatası

başlıkta dediğim gibi ''Bilgilerini Verdiğin İçin Teşekkürler
Bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde hesabına erişebileceksin.'‘ uyarısı veriyor bekledim 24 saatin geçmesine 2 saat var formu doldurmaya çalışıyorum ’'Bir Değerlendirme Talep Etmek İçin Hesabını Onayla
Bir değerlendirme talep etmeden önce Instagram’a git ve bunu yapanın sen olduğunu onayla.'' uyarısını veriyor yeni mail açarak denedim aynı uyarıyı alıyorum beklemem mi lazım anlayamadım bu arada tam emin olmamakla birlikte benim hesabım e posta bağlı değildi telefon numarasına bağlıydı facebooka bağlı giriş yapabiliyordum ama mail bağlı değildi sanki. bu bir sıkıntı teşkil eder mi ??
yardımlarınızı bekliyorum

• senolarras ve zeynepakturrk bunu yanıtladı.
  • senolarras ve zeynepakturrk bunu beğendi.
  • BilgehanYaar Sistem insanların bilgilerini siler. [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] bunu görmedi.

Hesap sahipliğini doğrulamak için kabul edilebilir bir resim almadığımız için bu hesaba erişmenize izin veremiyoruz veya isteğinizi işlemeye devam edemiyoruz.

Mesajı almışsınız. Bu, gönderdiğiniz fotoğraf ile Instagram hesabınızın eşleşmediği, çektiğiniz fotoğraf JPEG formatında olmadığı zamanlar gelir. Tüm bu durumları inceledikten sonra tekrar form doldurmalı ve tekrar fotoğraf göndermelisiniz.

BilgehanYaar facebooka bağlı giriş yapabiliyordum ama mail bağlı değildi sanki. bu bir sıkıntı teşkil eder mi ??

Facebook E-Postanı kullanabilirsin eğer bağlıysalar.

Bir sorunun mu var?

Bir sorunun var fakat hesap açıp soru sormaya utanıyor musun?

ne yapmalıyım şimdi yeni bir form mu açmalıyım yoksa yeni bir foto mu atmalıyım yoksa gelen maile mail mi atmalıyım

yanıtlamaya çalıştım en son olan İngilizce mesajını fotoğrafı attıktan sonra yolladı
      ne yapmalıyım

anlatamadım sanırsam özür dilerim şöyle anlatıyım

görüldüğü gibi mail attım sonradan

bu fotoğrafı attılar yeni form mu oluşturayım ne yapmalıyım

BilgehanYaar Sistem insanların bilgilerini siler. [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] bunu görmedi.

Hesap sahipliğini doğrulamak için kabul edilebilir bir resim almadığımız için bu hesaba erişmenize izin veremiyoruz veya isteğinizi işlemeye devam edemiyoruz.

Mesajı almışsınız. Bu, gönderdiğiniz fotoğraf ile Instagram hesabınızın eşleşmediği, çektiğiniz fotoğraf JPEG formatında olmadığı zamanlar gelir. Tüm bu durumları inceledikten sonra tekrar form doldurmalı ve tekrar fotoğraf göndermelisiniz.