cigdemaydin kaankaan2 Kaan hocam benimde hesabım kendi kendine açılsı uzun süre üstüne ben bir şey yapmadım acaba deprem nedeni ile mi açıldı?
kaankaan2 cigdemaydin Farklı bir olaydır sizinkisi alakası olduğunu zannetmiyorum çünkü sonuçta bana ca-ag ye yaptığım başvurudan cevap geldi
kaankaan2 senolarras şenol bey bence sabitlemenizde fayda var konuyu çözüm bu çünkü kalıcı olarak hesabı kapatıldığını zannedenler bir umut kurtarır belki
NurhanaDEMET kaankaan2 benim hesabım 24 saat içerisinde geri döneceğiz diye incelemeye alındı selfi ile rakamları yazdım gönderdim hala cvp yok formlar üzerinden ilerleyemiyorum sürekli instagrama gir bunu yapanın sen olduğunu ispatla ibaresi cıkıyor sorun ne zaman çözülür acaba
nadin kaankaan2 merhabalar bu formlar ücretsiz mi oluyor? Ben de denemeyi düşünüyorum son şansım olarak hesabım 2,5 aydır kapalı😔
kaankaan2 nadin Merhabalar tabikide ücretsiz dediğim şekilde yapar incelerseniz çözüm sağlama ihtimaliniz var
Zeren kaankaan2 merhaba şikayetinizi hangi mail adresine yaptınız nereye şikayet etmek gerekiyor ben mail bulamadım
Kobrakadir65 detaylı anlatmamışsın kardeş bi düzgün anlatsana mala anlatır gibi anlat nasıl yapacağız 🤨
Kobrakadir65 kaan kardeş sana nasıl ulaşabilirim verdiğin yerlere girdim ama nasıl gönderecem anlamadım bi yardımcı ol hesap kaç gündür kapalı özelimiz var allah rızası için bi el at kardeşim bee