ezgigmrkc
- Hızlı
Instagram’da çekiliş yorumlarını kopyalamak isteyenler için adım adım nasıl yorum kopyalandığını anlatacağım. Çoğu kişi Instagram yorum kopyalama nasıl yapılır bilmiyor. Çözüm çok basit. Aşağıda ki adımları takip ederek çekişlerde ki yorumu kopyala bilirsiniz.
Instagram yorum kopyalama
Instagram yorumlarını kopyalamanın doğrudan bir yolu yoktur. Instagram’ın resmi uygulamasında veya web sürümünde, bir kullanıcının yorumunu seçip kopyalayamazsınız. Ancak, bazı tarayıcı uzantıları veya üçüncü taraf uygulamalar aracılığıyla bu işlemi gerçekleştirmek mümkün olabilir. Bununla birlikte, bu tür araçların kullanımı, Instagram’ın hizmet koşullarına aykırı olabilir ve hesabınızın askıya alınmasına veya yasaklanmasına neden olabilir.
Instagram’da başka bir kullanıcının yorumunu paylaşmak veya göndermek isterseniz, ekran görüntüsü alabilir ve paylaşmak istediğiniz yere yükleyebilirsiniz. Bunun için ekran görüntüsü alma işlemine mobil cihazınızda veya bilgisayarınızda yer alan ilgili işletim sistemine göre farklı yöntemler uygulayabilirsiniz.
Dikkatli olmanız ve Instagram’ın hizmet koşullarını ihlal etmekten kaçınmanız önemlidir. Herhangi bir aracı veya yöntemi kullanmadan önce, Instagram’ın hizmet şartlarını ve gizlilik politikasını dikkatlice okumanızı ve hesabınızın güvenliğini korumanızı öneririm.
Instagram yorum kopyalama nasıl yapılır?
Kopyalamak istediğiniz yorumun olduğu gönderinin paylaşım URL’sini kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın. Tarayıcıya yapıştırdığınız yorumları kopyalayabileceksiniz. Instagram yorum kopyala sadece web sürümünde olmaktadır. Eğer Android cihaz kullanıyorsanız GBInstagram ve AEROInstagram gibi uygulamalardan direk yorumları kopyalayabilirsiniz.