- Düzenlendi
senolarras Yani benim arkadaşımla kavgamdan dolayı bir sıkıntı olmaz sanırım. Çünkü itiraz ettiğimde annemin önemli fotoğrafları olduğunu vs. söylemiştim. Umarım açılır.
senolarras Yani benim arkadaşımla kavgamdan dolayı bir sıkıntı olmaz sanırım. Çünkü itiraz ettiğimde annemin önemli fotoğrafları olduğunu vs. söylemiştim. Umarım açılır.
EmrehanEmre umarım, güncellemeler ile ilgili geri bildirim bırakmayı unutmayın.
Biraz önce kendi hesabım için de uyguladım. Web üzerinden olduğu için midir bilmem, böyle bir görsel çıktı. Bu annemin hesabında çıkmamıştı. Nedir bu?
EmrehanEmre bir kaç güne düzelmez ise 38 formunu kullanmayı dene.
senolarras Onu nereden bulabilirim? (Sordumya’yı yeni buldum, bu yüzden.)
EmrehanEmre [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] bu tartışma yardımcı olabilir.
senolarras Yani eğer açılmazsa annemin hesabında denerim. Fakat benim hesabımın yasaklanmasında ben haksız olabilirim, sorun çıkar mı? (Instagram’ı kullanmamın yasaklanması gibi vs.)
EmrehanEmre evet kullanım koşulu ihlali nedeni ile hesabınız incelemeye alınır.
senolarras Hesabım kalıcı olarak kapatılmış, zaten o kadar da önemli değildi.
senolarras Sonunda açıldı annemin hesabı. Biraz abartı olacak ama, benim hesabım kökten kapanmış. Onun için bir çözüm olabilir mi? Bu kararın tekrar değerlendirilmesi talep edilemez diyor.
Ve ben fotoğrafımı atmış olmama rağmen topluluk kurallarına “hala” uymadığını belirledik diyor. Halbuki orada söylediğim sözler harici herhangi bir şey yapmadım.
EmrehanEmre hesabına girerken ne uyarısı alıyorsun?
senolarras Hesabınızı kalıcı olarak kapattık, bunun olmasının sebebi hesabınızın topluluk kurallarına hala uymadığını fark ettik. Hesabınızı kimse göremez. Bilgileriniz kalıcı olarak silinecek, diyor.