Arkadaşlar instagram telefon numaram değişti giriş yapamıyorum açık ve net bir şekilde Instagram eski numarama kod gönderiyor ve hiç bir şekilde hesabıma erişemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

• senolarras ve selda bunu yanıtladı.
  • senolarras, bugrakaya ve selda bunu beğendi.
  • beyzande Instagram eski numarama kod gönderiyor ve o telefon numarasına erişiminiz yoksa yapabileceğiniz bir kaç şey var. İlk olarak o numara kapatılmadıysa tekrar numaraya erişim sağlamak.

Numaranızı aynı operatörden değiştirdiyseniz operatörünüzü arayarak durumu bildirirseniz eski numaranızı tekrar aktif edebilirler. Bunu söylüyorum çünkü Instagram eski numarama kod gönderiyorsa en kolay çözüm yolu bu.

Diğer bir yöntem ise Facebook hesabınız varsa ve Hesaplar merkezine Instagram hesabınız da kayıtlıysa buradan hesabınızı tekrar geri almanız mümkün.

Sadece şu adrese gidip Facebook ile bağlanmanız yeterlidir.

[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]

• senolarras

• Onaylanmış Hesap
      • Ürün Uzmanı
    • En İyi Yanıtbeyzande tarafından

beyzande Instagram eski numarama kod gönderiyor ve o telefon numarasına erişiminiz yoksa yapabileceğiniz bir kaç şey var. İlk olarak o numara kapatılmadıysa tekrar numaraya erişim sağlamak.

Numaranızı aynı operatörden değiştirdiyseniz operatörünüzü arayarak durumu bildirirseniz eski numaranızı tekrar aktif edebilirler. Bunu söylüyorum çünkü Instagram eski numarama kod gönderiyorsa en kolay çözüm yolu bu.

Diğer bir yöntem ise Facebook hesabınız varsa ve Hesaplar merkezine Instagram hesabınız da kayıtlıysa buradan hesabınızı tekrar geri almanız mümkün.

Sadece şu adrese gidip Facebook ile bağlanmanız yeterlidir.

[Bağlantıyı görmek için giriş yapın]

senolarras Eski numara erişim mümkün değil. Evet meta hesaplar merkezinde Instagram hesabım gözüküyor. Ne yapmalıyım?

Bir sorunun mu var?

Bir sorunun var fakat hesap açıp soru sormaya utanıyor musun?

beyzande Instagram destek hiç bir şekilde geri dönüş yapmadı bana bu konuda. Aynı sorunu yaşadım ve senolarras dediği gibi Meta merkezinden eriştim.

• senolarras

• Onaylanmış Hesap
            • Ürün Uzmanı

beyzande Meta hesaplar merkezinde Instagram hesabınızda ki hareketleri takip edebilir ve numaranızı değiştirebilirsiniz. Numaranızı değiştikten bir kaç gün sonra Şifre sıfırlama kodu yeni numaraya gönderilir.

selda senolarras hesaplar merkezinden şimdi numaramı değiştirebildim ama dediğiniz gibi eski numaraya kod gönderiyor hala tahminen ne zaman yeni numarama gelir kod?

Instagram telefon numaram değişti giriş yapamıyorum diyen 1 kişi bile hesabını geri alamadı 😃 Umarım yukarıda ki çözümler işe yarar. Ancak en sağlıklı olanı operatörü arayıp numarayı geri almak.