berkecebi Hazal Tekrar hoş geldin hazal hanım, hesabının açılmasını sevdiğim için adını görür görmez hatırladım seni. Umarım iyisindir? 🙂 Paylaştığın bilgiyi inceledim. Önbellek hatası yüzünden böyle bir şey olmuş 🙁
kbrygt Hazal canım ben senin fotoğrafını kullanmadım ki? sanırım bir hata olmuş şimdi gördüm yanıtını.
cihankorkmaz kbrygt şakin ol bak [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]hata olarak eklenmiş sende sorun yok yanlış anlaşılma yaratan bir BUG varmış 🙂
Hazal Kübra hanım kusura bakmayın. Yanlış anlaşılma oldu. Sadece profilinizde önceden silmiş olduğum kendi fotoğrafımı gördüm. O da sistemsel sorunmuş. Hepinize teşekkür ederim. 🙏🏽
melisaabyrl storeimmortal Merhaba formu doldurunca açılıyor demişsiniz ama benim form yollamama bile izin verilmiyor 24 saat incelemeye alındı ne yapmam gerektiğini biliyor musunuz ?
berkecebi melisaabyrl Kullanıcı bulunamıyor hatası bazen bir hata nedeni ile olabiliyor. Hesabınız incelendiği sürece hesabınıza form doldurabilirsiniz. Postegro mu kullandınız?
melisaabyrl Evet kullandım ama kapatılan hesabımdan değil form dolduramıyorum kabul etmiyor zeynepakturrk
melisaabyrl senolarras mail geldi ve fotoğraf atmamı istediler bende attım ne zaman açılır tahmini olarak bir fikriniz var mı ?