_yamurr Ben sizin verdiğiniz bu cevapta ki E-Postalara mesaj gönderdim. Bir kaç gün sonra hesabım açıldı ama bu yüzden mi bilmiyorum. Cevabınız [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] Ücretsiz şekilde bu bilgileri paylaştığınız için size minettarız. ♥
kaankaan2 _yamurr attığınız maili ne şekilde attınız mesela kimlik attınız mı Türkçe’mi yazdınız ingilizcemi yazdınız yazdıysanız neler yazdınız lütfen bi ekran görüntüsü atarmısınız ?
emrei şimdi benim hesabım kapatıldı ben rastgele bir reklam versem ve ordan iletişime gecsem acılma ihtimalş var mıdır ?
senolarras emrei Bu çözüm sadece bana söylenen bir şey. Denemedim ancak en kısa sürede bir deneme imkanım olacak. Kısa süre içinde geri bildirim bırakacağım. Bu konuyu takipte takip ederek anında bildirim alabilirsiniz.
emrei senolarras anladığım kadarıyla ücretli hesap acan kişiler facebookun reklam oluşturanlara özel desteği sayesinde hesap acıyorlar.
cihankorkmaz Elinize sağlık ve bilgi için teşekkürler. Burada izlenecek adımlar şu şekilde olmalı: İlke ve hesap güvenliği > Reklam Hesabım Kapatıldı > Hâlâ yardıma mı ihtiyacınız var? Destek ekibiyle iletişime geçin.
cihankorkmaz 61engincan Hocam R10 üzerinde size yardımcı olabilecek çok fazla sayıda insan var. Onlara başvurmanızı öneririm.